Termékeink

Felhívás ajánlat tételre

Ajánlatkérés kommunikációs és marketing feladatok ellátására magyar-horvát B-Light konstrukcióban

Európai Regionális Fejlesztési AlapB-LightHatáron Átnyúló Együttműködési Program

Tisztelt Ügyvezető Úr!

A Barcs-Metál Kft. támogatást nyert az Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program B-Light támogatási konstrukció keretében, a Herbas d.o.o. partnereként.

A projekt címe:MOBILE PLUG-AND-PLAY
A projekt kezdődátuma:2019. július 1.
A projekt zárása:2021. február 28.
Projektfutamidő:20 hónap
A projekt tartalma:A horvátországi Herbas d.o.o.-val közös projekt alapterméke egy hordozható plug-and-play növényi szárító egy speciális, erre a célra kifejlesztett konténerben, amely megkönnyíti a környezetbarát módon, bárhol történő felhasználást.

Az árajánlatkérés tárgya:
A projekt megvalósításához kapcsolódóan kommunikációs és marketing tevékenység ellátása, beleértve az alábbi feladatokat

■ Honlapfejlesztés: a Barcs-Metál Kft. meglévő honlapjára információk kitétele a projektről, beleértve a projekt kötelező nyilvánossági elemeinek biztosítását

■ egy min. 5 oldalas fényképes online termékismertető elkészítése, és a honlapon nyilvánossá tétele

■ információk adása a partneri együttműködésről és a projektrőlx

■ a honlap angol nyelvű verziójának elkészítése

■ minimum 1 db sajtómegjelenés előkészítése és megjelentetése egy helyi vagy regionális újságban, mely információt nyújt mind a projektről és a horvát–magyar együttműködésről, mind a termékről

■ on-line termékpromóció és marketingstratégia kidolgozása a promóciós esemény helyett

Felhívjuk figyelmét, hogy a partnerek Partnerségi Megállapodása értelmében a projekt alapvető kommunikációs nyelve az angol. A projektre vonatkozó kommunikációs és nyilvánossági előírásokat a ’Guidelines for Implementing Information and Publicity Requirements for the Projects in the Interreg V-A Hungary-Croatia Co-operation Programme 2014-2020’ című útmutató tartalmazza.

Kérem, árajánlatát az ajánlatkérés mellékletét képező Ajánlati adatlap (1. számú melléklet) és „Nyilatkozat referenciáról” (2. számú melléklet) kitöltésével, a nettó ajánlati ár megjelölésével, illetve annak a fent megadott feladatok lebontásával szíveskedjen megadni. Ajánlatát az ajánlattételi határidőig elektronikusan küldje meg az [javascript protected email address] e-mail címre vagy a dokumentumot juttassa el székhelyünkre személyesen.


Az ajánlat beérkezésének határideje: 2020. december 27.

Érvényes az ajánlat, ha az ajánlatkérésben meghatározott határidőn belül és módon kerül benyújtásra. Érvényességi feltétel továbbá, hogy Ajánlattevő minimum 1 db a beszerzés tárgyához illeszkedő, az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló projektben kommunikációs feladat elvégzését igazolja. Saját referencia is elfogadható, amennyiben Ajánlattevő kedvezményezettje valamely Európai Uniós programnak és a kommunikációs feladatokat saját munkavállalóival látja el (2. sz. melléklet).
Az érvényes ajánlatot tevők közül a legalacsonyabb összegű összes ajánlati árat megajánló ajánlattevővel kerül sor szerződés megkötésére.


A szerződéskötés várható időpontja: 2020. december 31.

Ajánlatát előre is köszönjük!

Barcs, 2020. december 17.

Tisztelettel:
Fucskár László
ügyvezető

Melléklet letöltése

Egy határon átnyúló régió, ahol a folyók összekötnek, nem elválasztanak